Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Жовтень » 2 » Начальник відділу освіти відвідала шкільне свято присвячене Дню працівників освіти
10:48
Начальник відділу освіти відвідала шкільне свято присвячене Дню працівників освіти

Начальник відділу освіти Наталія Прохорчук відвідала шкільне свято присвячене Дню працівників освіти, яке відбулося у Печенізькій ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Г.Семирадського. У святковій програмі також взяли участь: завідувач районним методичним кабінетом Олена Зеленська, методисти відділу освіти Галина Битюк, Аліна Губар, Інна Шеханіна.

Наталія Володимирівна щиро привітала працівників школи та ветеранів педагогічної ниви. 

- У нас є чим пишатися, бо ми маємо перемоги в обласних олімпіадах, в Малій Академії наук, перемоги вихованців спортивної школи і центру дитячої та юнацької творчості. Велика увага приділяється зміцненню матеріально-технічної бази усіх навчальних закладів району та зокрема Печенізької школи. Тільки за останній рік для цього навчального закладу був придбаний найсучасніший кабінет географії з новою інтерактивною технікою та меблями. Для кабінету англійської мови в Мартівській ЗОШ І-ІІІ ст. придбано високотехнологічне мультимедійне обладнання. За рахунок обласного бюджету виділено 1 млн. 600 грн. на переобладнання котельні Артемівського НВК. В Печенізькій ЗОШ Печенізькій ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Г.Семирадського вже з цього опалювального сезону запрацює модернізована котельня на альтернативному виді палива, проводяться технічні роботи та переобладнання системи опалення в приміщенні школи. Придбаний шкільний автобус для перевезення дітей. Печенізька школа два роки поспіль бере участь у конкурсі «Разом в майбутнє». За ці кошти в минулому році було реконструйовано систему освітлення, а в цьому році встановлені нові економічні енергозберігаючі вікна в спортзалах школи. І це лише деякі впроваджені проекти. Також є багато планів на майбутнє. 25 вересня Президентом України підписаний новий закон «Про освіту», який відкриває нові можливості перед українською освітою, і який дасть змогу виховувати компетентних конкурентоздатних на ринку праці молодих людей. Вітаю вас зі святом! Бажаю нових перемог, нових успіхів. Знайте, що ви найкращі і ваші учні теж найкращі, - такими словами вітала колег начальник відділу освіти.

У святковій програмі взяли участь учні. Також привітати вчителів прийшли колишні випускники школи різних років. Відбулося своєрідне єднання поколінь. Лунали сучасні українські та ретро пісні на різні смаки та уподобання, які порадували як ветеранів, так і молодих вчителів.

Переглядів: 466 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar