Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Березень » 22 » Начальник відділу освіти, Наталія Прохорчук, взяла участь у засіданні координаційної ради з питань організації оздоровлення та відпочинку
14:54
Начальник відділу освіти, Наталія Прохорчук, взяла участь у засіданні координаційної ради з питань організації оздоровлення та відпочинку

21 березня 2017 року начальник відділу освіти Наталія Прохорчук взяла участь у засіданні координаційної ради з питань організації оздоровлення та відпочинку дітей. Засідання пройшло під головуванням заступника голови районної державної адміністрації – Ольги Кизим.  

На засіданні були присутні також - начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Курилко М.А., завідувач сектору у справах молоді та спорту райдержадміністрації Ромашина І.А., головний спеціаліст служби у справах дітей райдержадміністрації Запорізька Н.Б.

Розглядалися питання про пріоритетні напрямки та основні завдання по організації та проведенню оздоровлення та відпочинку дітей району протягом 2017 року; підготовку та організацію роботи таборів відпочинку з денним перебуванням; основні завдання та виконання планових показників оздоровлення та відпочинку дітей в літку 2017 року; оздоровлення дітей диспансерного обліку в закладах санаторного типу; оздоровлення дітей, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Заступник голови райдержадміністрації наголосила, що з боку керівництва докладатиметься максимум зусиль аби оздоровчий сезон пройшов на належному рівні, а оздоровлення та відпочинок дітей були якомога результативними, та надала відповідні доручення.

Переглядів: 401 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar