Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Квітень » 7 » Начальник відділу освіти доповіла про стан підготовки до ЗНО-2017
14:51
Начальник відділу освіти доповіла про стан підготовки до ЗНО-2017

3 квітня начальник відділу освіти, Наталія Прохорчук, взяла участь в апаратній нараді з керівниками підприємств, установ, організацій району під головуванням Михайла Никитченка – першого заступника голови райдержадміністрації, за участі Лариси Ярової – голови районної ради. Одна із тем, яка стояла на порядку денному – це умови проведення в Україні ЗНО-2017 та підготовка до нього випускників шкіл Печенізького району.

Наталія Володимирівна повідомила присутніх про те, що у 2016-2017 навчальному році в закладах освіти Печенізького району навчається 37 випускників 11 класів, з них в Печенізькій ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Г.Семирадського – 20 осіб, в Мартівській ЗОШ І-ІІІ ст. – 6 осіб, в Артемівському НВК – 6 осіб, в Новобурлуцькому НВК – 5 осіб. Станом на 31 березня 2017 року вони 100% зареєструвались на проходження ЗНО, отримали індивідуальні конверти із сертифікатом, реєстраційним повідомленням та інформаційним бюлетенем. Основна сесія ЗНО буде проводитись з 24.05.2017 по 19.06.2017 з 12 навчальних предметів. Результати тестування будуть визначені до 23.06.2017р.

1 квітня було проведено пробне ЗНО  з української мови і літератури. Відділом освіти було забезпечено підвезення учнів району до м.Чугуїв для складання іспитів. 8 квітня відбудеться пробне ЗНО з біології, географії, історії України, математики, фізики, хімії, російської мови, англійської, іспанської, німецької, французької мов.

Для усіх випускників старшої школи загальноосвітніх навчальних закладів 2017 року результати ЗНО з української мови і літератури, математики або історії України та одного предмета за вибором зараховуватимуться як оцінки за державну підсумкову атестацію. Для проходження ЗНО можна обрати не більше чотирьох предметів.

Для визначення результатів ЗНО-2017 з кожного предмета буде встановлено «пороговий бал», тобто та кількість тестових балів, яку може набрати мінімально підготовлений абітурієнт. Учасники тестування, які не подолають «поріг», не зможуть використати результат ЗНО з цього предмета для вступу до ВНЗ.

Відділ освіти Печенізької райдержадміністрації протягом навчального року контролює діяльність загальноосвітніх навчальних закладів щодо проведення та реєстрації на ЗНО в 2017 році.

Переглядів: 473 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar