Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Лютий » 1 » Інструктивно-методична нарада "ЗНО-2016"
15:11
Інструктивно-методична нарада "ЗНО-2016"

   01.02.2016 року на базі Печенізької ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Г.Семирадського відбулась нарада з відповідальними загальноосвітніх навчальних закладів за реєстрацію випускників 11-х класів на зовнішнє незалежне оцінювання у 2016 році за темою «Організація та особливості проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2016 році».  

   Завідувач районного методичного кабінету Олена Зеленська ознайомила учасників наради з нормативними документами що регулюють проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2016 році. Вона наголосила на тому, що загальноосвітні навчальні заклади відповідають за консультації, технічну допомогу учням, які проходитимуть у поточному навчальному році державну підсумкову атестацію у формі зовнішнього незалежного оцінювання з навчальних предметів; формують і надсилають до Харківського регіонального центру документи випускників 11-х класів; забезпечують вручення випускникам індивідуальних конвертів із сертифікатами зовнішнього незалежного оцінювання, реєстраційними повідомленнями учасника зовнішнього незалежного оцінювання та інформаційними бюлетенями.

         В другій частині наради вчитель інформатики вищої категорії Печенізької ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Г.Семирадського Інна Демцюра провела практичне заняття щодо процедури реєстрації випускників 11-х класів на зовнішнє незалежне оцінювання у 2016 році на сайті Українського центру оцінювання якості освіти. 

Переглядів: 426 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar