Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Жовтень » 22 » На Печеніжчині відкрито перший майданчик у стилі «STREET WORKOUT»
08:12
На Печеніжчині відкрито перший майданчик у стилі «STREET WORKOUT»

Начальник відділу освіти, Наталія Прохорчук, взяла участь в урочистій презентації міні-проектів – переможців обласного конкурсу «Разом у майбутнє». Від засновника і головного донора конкурсу на заході був присутній депутат Харківської обласної ради Олександр Гусаров. Місцеву владу, ініціатора участі в конкурсі та орган співфінансування представляла голова Печенізької районної ради Лариса Ярова.  

Два із трьох презентованих проектів стосуються розвитку спорту і реалізовані в навчальних закладах району – дитячо-юнацькій спортивній школі та Печенізькій ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Г.Семирадського. В рамках міні-проекту «Street workout » (укр. Вуличне тренування) на центральному стадіоні селища Печеніги було встановлено спортивний майданчик з тренувальним обладнанням для виконання атлетичних вправ на турніках, брусах на свіжому повітрі. Проектом «Спорт протягом життя» вирішено важливе питання встановлення в двох спортзалах Печенізької школи енергозберігаючих вікон.
Лариса Ярова, звертаючись до присутніх дітлахів закликала їх до занять спортом і зауважила, що головна задача місцевої влади – відірвати дітей та підлітків від комп’ютерів та популяризувати заняття фізичною культурою, бо спорт – це здоров’я, це завжди модно і актуально. Вітаючи школярів з відкриттям спортивних проектів, Олександр Гусаров – депутат обласної ради підкреслив, що «Стріт Воркаут» - це демократичний вуличний спорт, ним може займатися будь-яка людина. Використовуючи майданчик «Street workout », можна досягти серйозних результатів і навчитися багатьом вправ і трюкам.

Справжні майстер-клас у вправності на турніках показали спортсмени-барстайлери, які прибули на урочистості на запрошення депутата обласної ради з міста Харкова.

Цього дня також відчинили двері оновлені приміщення двох спортивних залів Печенізької ЗОШ ім. Г.Семирадського, де повністю проведено заміну старих вікон на сучасні енергозберігаючі.

Лариса Ярова та Олександр Гусаров вручили господарям всіх об’єктів сертифікати переможців конкурсу «Разом у майбутнє», привітали хазяїв нещодавніх надбань з радісною подією у їхньому житті.

Переглядів: 560 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar