Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Червень » 29 » На Печеніжчині урочисто провели випускників у доросле життя
15:18
На Печеніжчині урочисто провели випускників у доросле життя

Шкільний випускний є однією з  найурочистіших подій в житті кожного. Його чекають довгі 11 років, як випускники, так і батьки з вчителями. У чотирьох школах нашого району до підготовки свята підійшли з усією відповідальністю. Тож і цього року важлива подія в житті випускників відбулась на високому рівні. 

23 та 24 червня в загальноосвітніх навчальних закладах Печенізького району відбулися випускні вечори, на яких 37 одинадцятикласникам урочисто вручено атестати про повну загальну середню освіту.

На урочистостях побували почесні гості - перший заступник голови Печенізької райдержадміністрації Никитченко М.А., голова Печенізької районної ради Ярова Л.В., заступник голови райдержадміністрації Кизим О.В., голови селищної та сільських рад, представники відділу освіти.

З вітальним словом до випускників звернувся Михайло Анатолійович - зазначивши, що від їхньої освіченості, творчості, працьовитості, залежатиме завтрашній день не тільки нашого краю, а усієї України, батькам побажав міцного здоров’я, успіхів та добробуту, а педагогам – щоб успіхи вихованців у майбутньому для них стали винагородою за благородний труд і терпіння.

Лариса Володимирівна вітала винуватців свята щирими напутніми словами: «Дорогі випускники, вже завтра перед вами відкриються тисячі доріг, але кожен з вас обере свій особистий життєвий шлях. Прямуйте по ньому твердо, впевнено, пам’ятаючи, що ви є випускниками Печенізької загальноосвітньої школи ім. Г.Семирадського, адже вона з честю виконала свою високу місію – долучила вас до джерел культури і духовності, збагатила скарбами рідної мови та гуманістичними цінностями, прищепила пагони історичної пам’яті та гордості за велич нашої країни. Попереду — невідомість, загадкове майбутнє. Позаду — тихий берег дитинства, до якого ще не раз захочеться повернутися. Вирушаючи у далеку й незвідану дорогу, візьміть із собою благословення батьків і вчителів – щирі напутні слова, які додадуть вам віри у завтрашній день, надії на власні сили, цілеспрямованості та сміливості у досягненні високих ідеалів і омріяних цілей вашого щасливого майбутнього життя.»

Керівники району вручили випускникам цінні подарунки.

Зі сцени лунали зворушливі пісні, вірші, сценки, нагадуючи дні навчання. Ще одне покоління вилетіло із шкільних стін у безмежний незвіданий світ. Попереду на них чекає навчання у вузах, а для декого, можливо, й робота, та шкільні роки назавжди залишаться в спогадах найкращим безтурботним часом.

Випускні вечори були наповнені щирими словами та найкращими побажаннями.

Переглядів: 447 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar