Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Березень » 17 » На Печеніжчині тривають V Спортивні ігри школярів України 2016 року
11:07
На Печеніжчині тривають V Спортивні ігри школярів України 2016 року

   На Печеніжчині вдало стартував та продовжує тривати І етап V Спортивних ігор школярів України 2016 року, який передбачає залучення максимальної кількості учнів. Як повідомлялось раніше, в рамках цих ігор 3 березня 2016р. відбулися змагання з баскетболу.

   16 березня пройшли районні змагання з волейболу серед юнаків. В змаганнях взяли участь 5 команд різних вікових категорій загальноосвітніх навчальних закладів району. 

   Як і на попередніх змаганнях з баскетболу, на волейболі блискуче виступили печенізькі та артемівські спортсмени. Вони показали впевнену і хорошу гру і відповідно здобули найкращі результати, а саме:  

  • перше місце - команда 10 класу Печенізької ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Г.Семирадського (команду до змагань готував тренер Сіренко О.В.);
  • друге місце - команда Артемівського НВК (команду до змагань готував тренер Петля А.В.);
  • третє місце - команда 11 класу Печенізької ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Г.Семирадського (команду до змагань готував тренер Сіренко О.В.).

   Вітаємо переможців та бажаємо юним спортсменам досягнень, перемог, а в майбутньому олімпійських здобутків для України!


   Довідково: протягом лютого – травня цього року в Україні триватимуть змагання V Спортивних ігор школярів України 2016 року із 22 видів спорту. Серед них: футбол, баскетбол, волейбол, волейбол пляжний, гандбол, бокс, боротьба вільна і греко-римська, велоспорт-шосе, легка атлетика, настільний теніс, шахи та ін.

   V Спортивні ігри школярів України 2016 року – це комплексні спортивні змагання загальнодержавного рівня, складаються з 3 етапів:

   І етап. Масові змагання в загальноосвітніх навчальних закладах (передбачає залучення максимальної кількості учнів);

   ІІ етап. Змагання в селищах, районах, містах, областях України, Автономної Республіки Крим, міст Києва і Севастополя;

   ІІІ етап. Зональні і фінальні змагання.

   V Спортивні ігри школярів України проводяться з метою:

  • активізації фізкультурно-масової роботи в усіх ланках системи фізичного виховання, масового спорту і спорту вищих досягнень;
  • впровадження фізичної культури і спорту в повсякденний побут юнаків та дівчат, зміцнення їхнього здоров’я, підготовки молоді до життя і трудової діяльності;
  • підвищення ефективності навчально-тренувальної роботи в спортивних секціях навчальних закладів, подальшої пропаганди та розвитку видів спорту;
  • підведення підсумків роботи територіальних відділень (філій) Комітету з масового спорту, спорту вищих досягнень;
  • підготовки збірних команд України для участі в міжнародних змаганнях з видів спорту серед школярів.

Переглядів: 421 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar