Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Січень » 18 » На Печеніжчині створено перший Євроклуб
01:24
На Печеніжчині створено перший Євроклуб

Розпочав свою роботу перший в районі учнівський Євроклуб. Його керівник - Прохорчук Дарія - випускниця Харківської державної академії дизайну та мистецтв, член Національної спілки художників України. Даша – молодий, але вже досить відомий художник; творча, всебічно розвинута особистість; неодноразово бувала в країнах Європи; володіє англійською мовою. Її досвід та приклад неодмінно надихатиме шкільну молодь до розширення світогляду, здобуття знань про європейські цінності та країни Європи, мотивуватиме до освоєння іноземних мов. 

Клуб ставить на меті багато амбітних планів. Серед деяких цілей Євроклубу: сприяння процесам євроінтеграції на місцевому рівні; поширення знань про ЄС та євроінтеграцію України; співпраця української молоді з ровесниками з інших країн; вивчення культури і мов країн, які входять в ЄС; сприяння культурним, науковим, діловим контактам між молоддю України та країн ЄС.

Завдання Євроклубу:

- Вивчення історії, культури, звичаїв і традицій країн ЄС.

- Встановлення зв'язків з молоддю країн Європи через програми молодіжних обмінів, листування, виконання спільних проектів.

- Організація заходів з метою розширення інформації про ЄС.

- Мотивація до вивчення іноземних мов.

- Залучення вітчизняних партнерів з метою розширення інформації про географію, історію, культуру, економічні особливості Європи.

- Інформування молоді про можливості навчання за кордоном і участі в міжнародних молодіжних проектах.

Засідання Євроклубу проходять в Печенізькому ліцеї імені видатного польського художника Генріха Семирадського, у кабінеті №80, щовівторка, о 15:00. Запрошуємо учнівську молодь долучатись до новоствореного проекту та відвідати його чергове засідання.

Переглядів: 455 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar