Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Серпень » 18 » На нараді керівників навчальних закладів обговорено важливі питання освітньої сфери
14:20
На нараді керівників навчальних закладів обговорено важливі питання освітньої сфери

Сьогодні відділом освіти вперше після літніх канікул було проведено нараду для керівників навчальних закладів. Захід відбувся під головуванням начальника відділу освіти Наталії Прохорчук. В нараді взяли участь завідувач районного методичного кабінету Олена Зеленська та інші представники відділу освіти, керівники усіх навчальних закладів району.  

Напередодні 1 вересня актуальними є питання організованого початку 2017/2018 навчального року, проведення свята «День знань» та першого уроку в навчальних закладах району. Прохорчук Н.В. звернула увагу на особливості проведення зазначених заходів в цьому році.

«Також на порядку денному стоїть питання щорічного формування мережі навчальних закладів. В умовах обмеження коштів модернізація мережі бюджетних установ є одним із першочергових завдань, адже від цього залежить економне та раціональне використання бюджетних коштів», - наголосила Наталія Володимирівна.  Вона повідомила присутніх про вже проведені заходи з модернізації мережі та ті, що заплановані. Також начальник відділу освіти ознайомила керівників зі станом роботи зі зверненнями громадян.

Олена Зеленська довела до відома присутніх наказ про участь педагогічних працівників у обласному та районному серпневому педагогічному тижні, який відбудеться 21-31 серпня, а також проаналізувала результати методичної роботи у 2016/2017 навчальному році та завдання на 2017/2018 навчальний рік.

Галина Битюк, методист відділу освіти, ознайомила керівників навчальних закладів із підсумками перевірки стану виховної роботи в загальноосвітніх навчальних закладах, пріоритетними напрямками виховної роботи у 2017/2018 навчальному році, підсумками роботи літніх мовних таборів у навчальних закладах району.

Про стан протипожежної безпеки у навчальних закладах району було заслухано  інженера з охорони праці Куцепалову О.К.

З усіх питань, розглянутих на нараді, надані відповідні доручення та рекомендації.

Переглядів: 425 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar