Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Квітень » 28 » На черговій нараді відділу освіти з керівниками навчальних закладів були розглянуті важливі питання
15:23
На черговій нараді відділу освіти з керівниками навчальних закладів були розглянуті важливі питання

28 квітня під головування Наталії Прохорчук, начальника відділу освіти, відбулася чергова нарада керівників навчальних закладів. На нараді були присутні завідувач районного методичного кабінету Олена Зеленська, методист та інженери відділу освіти, керівники навчальних закладів району. 

Про підготовку до організованого завершення 2016/2017 навчального року та проведення заходів із нагоди випуску учнів 11-х класів; про стан охоплення дошкільною освітою; та організацію навчально-виховного процесу під час проведення ЗНО доповіла завідувач районного методичного кабінету відділу освіти Олена Зеленська.

Галина Битюк, методист відділу освіти, ознайомила присутніх із результатами проходження атестації Печенізьким дошкільним навчальним закладом (дитячий садок) №2. На підставі висновку атестаційної комісії заклад визнано атестованим і йому підтверджено право на надання дошкільної освіти. Також Галина Володимирівна підвела підсумки перевірки Мартівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та інформувала про організацію мовних загонів у літніх таборах відпочинку.

З порядком організації оздоровлення та відпочинку дітей улітку 2017 року доповіла інженер з охорони праці Олена Куцепалова.

Олена Ярішова, інженер з інформаційних систем, нагадала присутнім про недоліки ведення бази даних ІСУО та проаналізувала стан ведення сайтів навчальних закладів.

Переглядів: 532 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar