Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Травень » 24 » Молодіжну еліту Печеніжчини відзначили поїздкою до Регіонального ландшафтного парку Фельдман Екопарк
15:42
Молодіжну еліту Печеніжчини відзначили поїздкою до Регіонального ландшафтного парку Фельдман Екопарк

                За сумлінність, ініціативність, активне сприяння розвитку молодіжного руху, участь в громадському житті району найактивнішу молодь Печеніжчини відділ освіти відзначив поїздкою-екскурсією до Регіонального ландшафтного рарку Фельдман Екопарк. Учні – члени районної асоціації старшокласників «Лідери ХХІ століття» Печенізького району, вихованці гуртка «Основи учнівського самоврядування» Печенізького центру дитячої та юнацької творчості (керівник гуртка Кохан О.М.) – із задоволенням взяли участь у пішохідній екскурсії, яку для них безкоштовно провели працівники екопарку. 

                Зоологічна колекція парку нараховує більше 2000 тварин 200 видів. Колекція приматів екопарку є однією з найбільших не тільки в Україні, а й у Східній Європі. Деякі з цих тварин є надзвичайно рідкісними і занесені в Червону книгу. Найбільше враження справив на молодь бенгальський тигр з блакитними очима та білі леви. Одна з особливостей Екопарку – контактний зоопарк, в якому відвідувачі можуть гладити і годувати з рук багатьох тварин – від птахів і кіз до мавп і лам.

                Учні із захопленням ознайомилися з екзотичними жителями парку та ставили багато запитань екскурсоводу. Наші молодіжні лідери щиро перейнялися проблемою охорони навколишнього середовища та захистом тваринного світу. Учні повертались додому сповнені позитивними емоціями та враженнями. Сподіваємось, що отримане задоволення від приємного відпочинку зніме стрес і мобілізує приховані резерви перед іспитами з ДПА та ЗНО.

Переглядів: 649 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar