Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Жовтень » 31 » Міжрайонний методичний міст для керівників закладів освіти
17:27
Міжрайонний методичний міст для керівників закладів освіти

Одним із завдань освітньої політики України є формування якісно нової освітньої системи. Згідно плану роботи методичного кабінету відділу освіти Печенізької РДА та з метою впровадження в управлінську діяльність керівників закладів освіти акмеологічного підходу для підвищення якості знань 31 жовтня на базі Печенізького ліцею ім.Г.Семирадського проведено міжрайонний методичний міст для керівників закладів освіти Печенізького та Шевченківського районів на тему «Акмеологічний підхід в управлінській діяльності сучасного керівника закладу освіти».

Учасниками методичного мосту були методисти відділу освіти Печенізької РДА та Шевченківської РДА, керівники закладів загальної середньої освіти Шевченківського району та керівники закладів освіти Печенізького району.

Учасників методичного форуму привітала голова Печенізької районної ради Л.Ярова. Лариса Ярова поінформувала, як відбувається в Печенізькому районі взаємодія районної ради із закладами освіти, як саме депутатський корпус районної ради приділяє увагу розвитку освіти в районі.

Голова райради навела приклади співпраці освітян з органами місцевого самоврядування в питаннях розвитку освіти на Печеніжчині, підкресливши, що важливі завдання вирішуються лише разом. Побажавши успіху у проведенні спільного заходу, голова райради висловила упевненість, що міжрайонна зустріч буде цікавою і плідною.

Завідувач методичного кабінету відділу освіти Печенізької РДА О.Зеленська ознайомила присутніх з акмеологічною стратегією професійної діяльності сучасного керівника закладу освіти. Методист методичного кабінету А. Губар в сучасній формі охарактеризувала акмеологічну позицію учня. Методист методичного кабінету Г. Битюк дала характеристику вчителя акмеологічної школи. І. Шеханіна - методист методичного кабінету провела в цікавій формі акмеологічний практикум.

Для делегації з Шевченківського району директор Печенізького ліцею ім.Г.Семирадського провела екскурсію навчальними кабінетами ліцею.

Переглядів: 487 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar