Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Січень » 30 » Методична нарада із представниками закладів освіти
16:19
Методична нарада із представниками закладів освіти

29 січня відділом освіти було проведено нараду кураторів класних керівників. Організатор заходу – Галина Битюк – методист відділу освіти. Спікерами на зустріч були запрошені Олена Ярішова, інженер з  комп’ютерних систем, та Олеся Кохан, директор Печенізького ЦДЮТ. В заході взяли участь заступники директорів та педагоги-організатори усіх закладів загальної середньої освіти району. 

На початку зустрічі Олена Ярішова презентувала створення першого в районі Євроклубу. Вона повідомила представників закладів освіти про плани клубу на майбутнє і запросила до співпраці та співорганізації різноманітних заходів та ідей ініціативних педагогічних працівників усього району. Під час презентації присутні переглянули фото засідань Євроклубу, переконались у його важливій ролі для закладів освіти, учнів та вчителів.

Разом з Галиною Володимирівною присутні змогли підбити підсумки реалізації регіонального проекту «Виховний простір Харківщини» та проведення Новорічних, Різдвяних свят, зимових канікул. Також методист ознайомила присутніх з інформацією про масові заходи  з учнями; планування виховної роботи на наступний навчальний семестр. Під час наради було обговорено конкретні заходи з виконання положень  Закону України від 18.12.2018 №2657-VІІІ  «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України  протидії булінгу (цькування)».

Кохан Олеся, в свою чергу, розповіла про координаційну роботу щодо учнівського самоврядування.

Переглядів: 409 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar