Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Лютий » 27 » "Мандрівна наука" на Печеніжчині
16:24
"Мандрівна наука" на Печеніжчині

За ініціативи відділу освіти, Печеніжчину з просвітницькою місією відвідала Вікторія Круглова, співорганізаторка проєкту «Мандрівна наука», провідна редакторка видавництва «Ранок», відповідальна секретарка всеукраїнського науково-популярного журналу «UNIVERSITATES. Наука та просвіта» Каразінського університету, голова секції «Розвиток молодіжних освітянських проєктів» Північно-Східного наукового центру НАН і МОН України, ведуча телевізійної науково-пізнавальної програми «Діалоги». 
Пані Вікторія зі своїм помічником Сергієм Биченко провела виставку мандрівної науки з інтерактивними експонатами для учнів Новобурлуцького НВК.
У Печенізькому ліцей імені Г.Семирадського відбувся семінар для вчителів району на тему "Цікаве навчання залежить від нас. Інтерактивність, візуалізація, експерименти". Вчителі дізнались як цікаво розказати школярам про мікроби та інфекції за допомогою британського проєкту e-Bug, ознайомились з новинками видавництва "Ранок". На тренінгу обговорювали нові формати освіти, електронні освітні ресурси, інтегроване навчання, цікаві домашні експерименти.
Начальник відділу освіти Наталія Прохорчук подякувала пані Вікторії за можливість малим «розумникам» та прогресивним вчителям Печеніжчини долучитись до просвітницького заходу цікавої науки і вручила сувеніри від голови Печенізької районної ради Лариси Ярової.

Переглядів: 453 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar