Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Лютий » 1 » Керівництво району взяло участь у розширеній нараді освітян
16:04
Керівництво району взяло участь у розширеній нараді освітян


 

   

1 лютого 2018 року в конференц-залі Печенізької ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Г. Семирадського відбулася розширена нарада за участі першого заступника голови Печенізької районної державної адміністрації Михайла Никитченка, голови Печенізької районної ради Лариси Ярової та заступника голови Печенізької районної державної адміністрації Ольги Кизим з керівниками та заступниками керівників закладів освіти району. Захід відбувся під головуванням начальника відділу освіти Наталії Прохорчук. 

         Нараду розпочав Михайло Анатолійович з інформації  про пріоритетні напрямки діяльності районної державної адміністрації у сфері освіти у 2018 році. Очільник району звернув увагу на певні досягнення у сфері освіти, а також на деякі проблемні питання, зокрема на підготовці до зовнішнього незалежного оцінювання. Голова райдержадміністрації запевнив освітян у своїй підтримці.

         Лариса Володимирівна повідомила присутніх про вклад депутатського корпусу та районної ради у прийняття важливих рішень щодо підтримки освіти району; виділення коштів з районного та місцевих бюджетів на освіту; підвела підсумки участі закладів освіти району у конкурсі міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє».

         Ольга Вікторівна більш докладно зупинилась на створенні в районі освітнього округу, опорної школи на базі Печенізької ЗОШ І-ІІІ ст. ім.Г.Семирадського; ресурсної кімнати для дітей з особливими потребами; освітнього простору для початкових класів тощо.

         На нараді розглядались інші важливі питання пріоритетних напрямків діяльності освіти району; керівникам закладів поставлені конкретні завдання. 

 

Переглядів: 457 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar