Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Липень » 1 » Інформуємо про стан реалізації міні-проектів обласного конкурсу розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє»
10:08
Інформуємо про стан реалізації міні-проектів обласного конкурсу розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє»

   Відділ освіти повідомляє про те, що оперативно проходять роботи з капітального ремонту навчальних закладів в рамках реалізації міні-проектів обласного конкурсу розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє». Так, вже частково виконано роботи з встановлення нових металопластикових енергозберігаючих вікон в Печенізькому центрі дитячої та юнацької творчості та в Печенізькому дошкільному навчальному закладі №2. Договори з підрядником укладено на 50% від вартості проектів. Ці кошти складаються із 45% коштів районного бюджету та 5% коштів ініціативних груп. Наразі виконано заміну 9 вікон в Печенізькому ЦДЮТ та 3 вікон в Печенізькому ДНЗ №2, установлено віконні зливи, підвіконники. Продовжуються роботи з улаштування обшивки укосів гіпсокартонними листами всередині будівель та штукатурка укосів ззовні будівель.

         Також сесією Харківської обласної ради від «23» червня 2016р. виділено іще 50% коштів вартості міні-проектів з обласного бюджету на реалізацію даного проекту. Протягом липня планується укладення договорів на остаточну суму та закінчення виконання робіт на цих об’єктах.

Переглядів: 419 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar