Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Травень » 6 » Інформуємо про стан реалізації міні-проектів конкурсу "Разом в майбутнє"
18:03
Інформуємо про стан реалізації міні-проектів конкурсу "Разом в майбутнє"

Як повідомлялось раніше вперше в цьому році ініціативні групи Печенізького району взяли участь в обласному конкурсі міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє». В результаті з 8 міні-проектів, які отримали перемогу 5 будуть реалізовуватись в навчальних закладах району.

Всі п’ять проектів стосуються соціально-значущих проблем освітньої сфери, а саме:

- в Печенізькій ЗОШ І-ІІІ ст. ім.Г.Семирадського буде реалізовано проект під назвою «Молодь обирає спорт», яким передбачено реконструкцію систем освітлення з впровадженням енергозберігаючих технологій та косметичний ремонт в двох спортивних залах школи -  на загальну суму 113 400 грн.;

- у Печенізькому дошкільному навчальному закладі (дитячий садок) №2 відбудеться реалізація проекту «Подаруємо малятам тепло» із заміни дерев'яних вікон на енергозберігаючі – на загальну суму  52 585 грн.;

- у Печенізькому центрі дитячої та юнацької творчості буде реалізовано проект «Хай сонцю і квітам всміхаються діти» по заміні старих вікон та дверей на енергозберігаючі – на загальну суму 68 530 грн.;

- у Печенізькій дитячо-юнацькій спортивній школі буде реалізовано проект «Ми обираємо спорт», метою якого є придбання спортивного інвентарю, обладнання, необхідних для поповнення матеріальної бази спортивної школи – на загальну суму 98948,00 грн.;

- а також, ініціативна група села Приморське перемогла із проектом «Тепло і затишок дітям: заміна старих вікон на металопластикові у ДНЗ (ясла-садок) село Приморське». Загальна сума проекту складає 49 004 грн.

Конкурс проходить за умови співфінансування: з обласного бюджету на рівні – 50%, з місцевого бюджету – 45%, кошти ініціативних груп – 5%.

Наразі депутати районної ради рішенням сесії від 28 квітня прийняли відповідне рішення про виділення коштів на співфінансування 4 міні-проектів із районного бюджету в розмірі 150 276 грн.

Дві ініціативні групи (Печенізького ДНЗ №2 та Печенізького ЦДЮТ) вже зібрали свої 5% коштів і внесли на благодійний рахунок. Іще в трьох ініціативних групах робота по збору коштів триває.

Також триває робота по укладенню договорів про реалізацію міні-проектів ініціативних груп з місцевими радами, пошук підрядників та постачальників і укладення договорів з ними, збір пакету документів для подання до Конкурсного комітету до 01 червня.

Ремонтні роботи планується провести до початку нового 2016-2017 навчального року. Основну роботу очікується виконати під час літніх канікул.  Наполеглива праця з реалізації зазначених проектів має перетворити наші навчальні заклади на більш теплі, затишні, привабливі, осучаснені, зміцнить їх матеріальну базу.  

Дякуємо за напружену роботу колективи відділу освіти, навчальних закладів, депутатів Печенізької районної ради, батьків, спонсорів в реалізації  цього важливого завдання!

Зробимо добрі справи разом!

 

Про хід реалізації зазначених проектів відділ освіти буде інформувати і в подальшому.

Переглядів: 645 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar