Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Липень » 3 » Губернатор Харківської області відзначила кращих державних службовців
17:11
Губернатор Харківської області відзначила кращих державних службовців

Напередодні Дня Конституції та 100-річчя державної служби губернатор області Юлія Світлична вручила державні нагороди кращим державним службовцям та іншим особам, які внесли вагомий внесок в розвиток області. Серед нагороджених – начальник відділу освіти Печенізької районної державної адміністрації Наталія Прохорчук. 

«Мені приємно розділити з вами один з найбільш хвилюючих днів у вашому житті. Запис вашого імені у книгу державотворення з отриманням нагороди від держави - надзвичайно вагомий здобуток. Адже державна нагорода - найвище визнання, Президент України дякує вам від імені усієї громади України, - звернулася Юлія Світлична до учасників заходу. - Господарі, ветерани і учасники бойових дій на сході, які кожного дня відстоюють цілісність нашої держави, митці, вчителі, державні службовці - всі ви віддаєте життя на розвиток і зміцнення України. Дякую вам і вашим колективам та пишаюся тим, що Харківщина має таких відданих людей».

Щиро вітаємо Наталію Володимирівну, адже отримання такої нагороди – це  моральне натхнення та підтримка, яка дає переконання в тому, що відповідальна щоденна робота, потрібна людям. Нехай вона стане стимулом для подальшої праці на розвиток району та країни!

Переглядів: 472 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar