Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Квітень » 2 » Гра з LEGO як ефективний механізм розвитку дитини
08:10
Гра з LEGO як ефективний механізм розвитку дитини

29 березня 2019 року на базі Печенізького дошкільного навчального закладу (дитячого садка) № 2 пройшов семінар-практикум для керівників, вихователів-методистів, вихователів закладів дошкільної освіти, вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти Печенізького району за темою: «Впровадження інноваційних технологій «Безмежний світ гри з LEGO».

Мета семінару-практикуму: розширити уявлення педагогів про можливості використання LEGO-конструктора у освітній роботі з дітьми; залучити їх до тренінгових вправ з використання конструктора LEGO; сприяти розвитку творчої ініціативи, активності, викликати позитивні емоції, інтерес до семінару; бажання втілювати в практику отримані знання і вміння.

Під час семінару присутні були активними учасниками:

змогли поділитися власним досвідом використання конструктора LEGO у своїй освітній роботі;

обмінялися думками щодо питання: «Гра з LEGO як ефективний механізм розвитку дитини».

Вихователь Ведмєдєва Т.В. виступила з презентацією щодо «Використання LEGO- конструктора в різних видах освітньої діяльності в ЗДО».

Наприкінці семінару, врахувавши інформацію, знання та досвід, всі присутні сформували поради, щодо успішної партнерської взаємодії з дітьми, як під час гри з LEGO так і в інших видах діяльності в ЗДО.

Переглядів: 509 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar