Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Березень » 24 » Всеукраїнський фестиваль дружин юних пожежних
14:15
Всеукраїнський фестиваль дружин юних пожежних

   Щодня у нашій державі виникає в середньому 150 пожеж, на яких щороку гинуть сотні людей. Одна з поширених причин виникнення пожеж – це пустощі дітей з вогнем. Тож для того, щоб діти навчилися берегти від пожежі власну оселю, школу, ліс, врожай в Печенізькому районі були створені дружини юних пожежних. Займаючись у Дружині, юні пожежники виконують дуже важливу справу – допомагають запобігати виникненню пожеж. Бути юним пожежним – значить бути спритним і сміливим, мужнім та відважним, значить багато знати і уміти. 

   Сьогодні, 24 березня, мов яскравий спалах, осяяв сел.Печеніги районний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних, в якому взяли участь дружини всіх загальноосвітніх навчальних закладів району. Метою фестивалю було навчання учнів правил безпечної поведінки, формування поваги до професії рятувальника, популяризації серед дітей і молоді здорового способу життя.

            Програма фестивалю включала такі конкурси: «Візитка», «Домашнє завдання», «Безпечна прогулянка», «Плакат соціальної реклами».

   Головними критеріями оцінювання традиційно були змістовність, виконавська майстерність, оригінальність сценарію, літературний та музичний супровід, фізична підготовка тощо. За результатами конкурсу перше місце посіла дружина «Іскринка» Новобурлуцького НВК, другою була дружина «Спалах» Печенізької ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Г.Семирадського, третє місце зайняла дружина «Жар» Мартівської ЗОШ І-ІІІ ст. Дружина «Іскринка» Новобурлуцього НВК буде представляти наш район на обласному етапі фестивалю. Бажаємо їм успіху!

   Дякуємо за тісну співпрацю всім організаторам І етапу фестивалю, а саме: Печенізькому центру дитячої та юнацької творчості, загальноосвітнім закладам району та іншим зацікавленим сторонам у досягненні високих ідей - навчанні дітей та підлітків правилам безпечної життєдіяльності. Для професійних рятувальників усі ці талановиті діти - підростаюча гідна зміна!

  Дружина «Іскринка» Новобурлуцього НВК

Дружина «Спалах» Печенізької ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Г.Семирадського

Дружина «Жар» Мартівської ЗОШ І-ІІІ ст.

 Дружина "Fire" Артемівського НВК

Переглядів: 419 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar