Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Січень » 30 » Євроклубівці креативно попрацювали за «круглим столом»
19:08
Євроклубівці креативно попрацювали за «круглим столом»

За «круглим столом» чергового засідання Євроклубу зібрались цікаві співрозмовники як підліткового, так і більш старшого віку. Ініціативна група працювала активно, з задоволенням, і, за традицією, за чашечкою чаю та печивом.

Найважливішим питанням засідання було складення мотиваційного листа для участі у різноманітних грантових програмах, молодіжних проектах міжнародного обміну, навчання у вищих навчальних закладах за кордоном тощо. Було переглянуто відео із корисними порадами на цю тему. Для вироблення практичних навичок у створенні мотиваційного листа було прийнято рішення на одному з наступних засідань власноруч заповнити аплікаційну форму листа та надіслати для участі в обраній програмі. 

Для розкриття потенціалу та самоствердження для усіх присутніх було проведено гру-тренінг. Вправи були направлені як на формування навичок самопрезентації, вміння розказати про свої сильні сторони, так і на зближення та знайомство членів клубу.

Жваво, методом «мозкового штурму» євроклубівці згенерували та обговорили цікаві варіанти майбутньої назви Євроклубу. У загальному підсумку найкреативнішими були визнані такі: «#Європотяг», «#Європортал», та «#ЖовтоБлакитніМрії». Прийом пропозицій на кращу назву Євроклубу триває.

На засідання були запрошені Діана Сінчук, учениця Печенізького ліцею імені Г.Семирадського, яка отримала сертифікат за участь у Національному конкурсі творчих робіт (есе) "Євроінтеграція: сила можливостей" та її керівник - Сиром’ятникова Оксана. Діана презентувала свою роботу та поділилася досвідом участі у конкурсі.

У підсумку засідання члени клубу обговорили плани на майбутнє та сповнились ентузіазму до їх здійснення.

Переглядів: 402 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar