Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Червень » 1 » Діти Печеніжчини святкують День захисту дітей
18:28
Діти Печеніжчини святкують День захисту дітей

1 червня 2017 року в районному центрі, до Дня захисту дітей, відбулося районне свято «Веселка».

Селищем пройшла святкова хода вихованців пришкільних літніх таборів з усіх населених пунктів району, які були вишикувані відповідно до кольорів веселки. Вітаючи посмішками й веселими вигуками девізів, речівок, слоганів, піснями жителів селища, що зацікавлено зупинялися подивитися на дивовижне дійство, учасники ходи від будівлі Печенізької ЗОШ І-ІІІ ст. ім.Г.Семирадського направилися до центральної площі. Там на дітлахів очікувала основна частина святкування – низка розважальних заходів: 

  • святковий концерт;
  • квест-мандрівка по станціям відповідно до маршрутного листа;
  • конкурс на найкращий дитячий флешмоб.

Дітлахи з задоволенням виготовляли оригамі із повітряних кульок на станції «Ква-ква», вгадували мелодії, співали та танцювали на станції «Гамма», виконували різноманітні завдання та відгадували загадки на станції «Ерудит», малювали авторські малюнки на обличчі в «Аква-гримі», змагались у спритності на двох спортивних станціях «Гол» і «Старт», відвідали природничу станцію «Квітучий сад», брали участь у конкурсі малюнку на асфальті.

З Днем захисту дітей дітвору та дорослих привітала голова районної ради Лариса Ярова, яка побажала усім миру, добра, благополуччя та щоб мрії всіх наших дітей втілилися в життя, щоб діти були здоровими, щасливими та успішними. Лариса Володимирівна вручила нагороди кожній команді школярів, які активно попрацювали в конкурсній програмі.

На завершення свята на всіх чекав солодкий сюрприз – смачне морозиво для кожного учасника святкування.

Концертно-розважальну програму підготували спільно відділ освіти та відділ культури. Основну частину організації свята взяв на себе Печенізький центр дитячої та юнацької творчості.

Захід відбувся за підтримки Печенізької районної ради та районної державної адміністрації.

 

Переглядів: 538 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar