Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Червень » 27 » Директор опорної школи звітувала про свою діяльність перед педагогічним колективом та громадськістю
16:04
Директор опорної школи звітувала про свою діяльність перед педагогічним колективом та громадськістю

26 червня 2018 року в Печенізькій ЗОШ І-ІІІ ступенів ім.Г.Семирадського було заслухано звіт директора Надії Строкан перед громадськістю про підсумки діяльності школи у 2017/2018 навчальному році. Звітування директора відбулось в актовій залі закладу перед педагогічним колективом та батьками. 

                На заході були присутні заступник голови Печенізької райдержадміністрації Ольга Кизим, начальник відділу освіти Наталія Прохорчук.

                Завдання такого звітування:

    -   забезпечити   прозорість,  відкритість  і  демократичність управління навчальним закладом;

    -  стимулювати вплив громадськості на прийняття  та  виконання керівниками  навчальних  закладів  відповідних  рішень   у   сфері управління навчальним закладом.

                Щорічне звітування керівника навчального закладу дає змогу проаналізувати та виявити слабкі сторони у діяльності, вжити заходів задля поліпшення роботи навчального закладу у майбутньому.

                Представники громади взяли участь в обговоренні та цікавились кадровим забезпеченням школи, якістю та результативністю навчання, підготовкою старшокласників до тестування із зовнішнього незалежного оцінювання.

                За підсумками голосування діяльність керівника закладу було визнано задовільною.

Переглядів: 471 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar