Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Січень » 23 » Члени Євроклубу обговорили плани на майбутнє
01:07
Члени Євроклубу обговорили плани на майбутнє

22 січня відбулося друге засідання новоствореного Євроклубу. На засідання завітала начальник відділу освіти Печенізької райдержадміністрації Наталія Прохорчук. В невимушеній дружній атмосфері, за чашечкою чаю та печивом, євроклубівці обговорили питання статуту, назви, символіки, планів на майбутнє клубу. 

Члени клубу разом переглянули відео про країни Євросоюзу та порівняльний аналіз їх макроекономічних, політичних показників.

Серед основних питань, які обговорювались під час засідання: розвиток у молоді активної життєвої позиції, готовності брати участь у суспільному, культурному та міжнародному житті країни; підвищення рівня свідомості, причетності та відповідальності за процеси, які відбуваються у школі, районі, державі; формування у молоді демократичних, європейських цінностей, розуміння прав і свобод людини, високих соціальних, культурних, освітніх стандартів.

Молоді люди ділились своїми думками та виявили щиру зацікавленість у роботі та планах Євроклубу, зокрема, щодо спілкування з однолітками, навчання за кордоном, проведення різноманітних акцій.

Переглядів: 480 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar