Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Лютий » 7 » Батьківські ради планують взяти активну участь в обласному конкурсі міні-проектів «Разом в майбутнє»
14:21
Батьківські ради планують взяти активну участь в обласному конкурсі міні-проектів «Разом в майбутнє»

Працівники відділу освіти та представники батьківських рад навчальних закладів району взяли участь у нараді з підготовки до участі в обласному конкурсі міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє». 

В цьому році надано можливість участі у конкурсі батьківським радам навчальних закладів. Батьки, які виявлять активність і отримають перемогу у конкурсі зможуть залучити додаткове фінансування у розмірі до 300 тис. грн. для створення нового освітнього середовища для своїх дітей.

За попередніми даними шість батьківських рад вже планують подати проекти на конкурс. Зокрема, батьки Мартівської ЗОШ І-ІІІ ст. виступають із медіа-проектом по створенню телевізійної студії в школі, для якої планується придбати телевізійне, звукове, обладнання, комп’ютерну техніку.

«HUB «SKY» - простір нових можливостей» - так називається проект батьків вихованців Печенізького ЦДЮТ зі створення центру молодіжної активності.

Батьківська рада Печенізької ЗОШ І-ІІІ ст. планує взяти участь у конкурсі, щоб завершити цикл робіт в двох спортивних залах капітальним ремонтом, створивши дизайн на спортивну тематику з візуалізацією, що мотивує до занять спортом та придбати сучасне спортивне обладнання.

Переглядів: 514 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar