Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Жовтень » 5 » Анатолій Бабічев ознайомився з освітніми проектами Печенізького району
11:28
Анатолій Бабічев ознайомився з освітніми проектами Печенізького району

Напередодні професійного свята, Дня працівників освіти, під час робочого візиту Анатолій Бабічев, заступник голови Харківської обласної державної адміністрації, приділив увагу освітнім проектам, в реалізації яких брав безпосередню участь відділ освіти Печенізької райдержадміністрації.          

Анатолій Валерійович відвідав опорний навчальний заклад - Печенізький ліцей ім. Г.Семирадського. Голова районної ради Лариса Ярова, перший заступник голови райдержадміністрації Михайло Никитченко, заступник голови райдержадміністрації Ольга Кизим, начальник відділу освіти Наталія Прохорчук  та директор ліцею Надія Строкан ознайомили заступника губернатора з результатами створення нового освітнього простору в ході впровадженням освітньої реформи «Нова українська школа». Він відвідав класні кімнати, де навчаються першокласники, сучасні кабінети природничо-математичного циклу, спортивні зали та бібліотеку. Також Анатолій Валерійович ознайомився з роботою ресурсної кімнати, де проходять корекційно-розвиткові заняття з учнями, які мають особливі освітні потреби.

 Як відзначено було під час зустрічі, важливо, що у створенні освітнього простору закладів Печеніжчини всі учасники – обласна державна адміністрація та обласна рада, районна рада та райдержадміністрація, відділ освіти, місцеві громади, шкільна спільнота – виступають партнерами та співробітниками.

Також заступник губернатора відвідав новозбудований міні-стадіон на території Артемівського навчально-виховного комплексу. Вітаючи присутніх з цією гарною подією, Анатолій Бабічев зауважив, що завжди приємно брати участь у відкритті нових об’єктів і висловив сподівання, що ця сучасна спортивна споруда сприятиме розвитку різних видів спорту на Печеніжчині.

Також Анатолій Бабічев взяв участь в урочистостях з нагоди відзначення Дня працівників освіти і вручив кращим працівникам освіти Печенізького району відзнаки облдержадміністрації.

Переглядів: 422 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar