Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Березень » 3 » Відбулися районні змагання з волейболу
13:40
Відбулися районні змагання з волейболу

     02.03.2017 року відповідно до Регламенту проведення чемпіонату України з волейболу серед команд юнаків та дівчат загальноосвітніх навчальних закладів (Шкільна волейбольна Ліга України), з метою формування здорового способу життя, підвищення рухової активності та зміцнення здоров’я учнів, популяризації волейболу серед юнацтва на базі Печенізької ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Г.Семирадського відбулися змагання І (районного) етапу змагань з волейболу серед команд юнаків загальноосвітніх навчальних закладів 2000 року народження. В змаганнях взяли участь 4 команди: Артемівського НВК, Мартівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Печенізької ЗОШ І-ІІІ ступенів (11 клас), Печенізької ЗОШ І-ІІІ ступенів (10 клас). 

         Турнір пройшов в цікавій та напруженій боротьбі, жодна з команд не бажала поступатися перемогою ні в одній партії, та все ж після закінчення останньої переможної партії головний суддя змагань Сіренко О.В. підбив підсумки, в результаті яких перше місце посіла команда Артемівського НВК, друге – команда Мартівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, третє – волейболісти Печенізької ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Г.Семирадського (11 клас).

Призери змагань були нагороджені дипломами відділу освіти Печенізької районної державної адміністрації та медалями сектору у справах молоді та спорту Печенізької районної державної адміністрації.     

Переглядів: 443 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar