Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Вересень » 15 » Відбулася позачергова нарада з керівниками навчальних закладів
11:10
Відбулася позачергова нарада з керівниками навчальних закладів

Сьогодні 15 вересня 2016 року відділом освіти Печенізької районної державної адміністрації проведено районну нараду з керівниками навчальних закладів.

Нарада пройшла під керівництвом в.о. начальника відділу освіти, завідуючої районним методичним кабінетом Олени Зеленської. У роботі наради взяли участь методисти відділу освіти Єлизавета Лобанова та Галина Битюк, інженер з інформаційних систем Олена Ярішова, керівники усіх навчальних закладів району.

На нараді були розглянуті питання: 

1.  Оптимізація мережі загальноосвітніх навчальних закладів, розроблення заходів економії бюджетних коштів.

2. Нормативно-правове та організаційно-методичне забезпечення навчально-виховного процесу в загальноосвітніх навчальних закладах різних типів і форм власності Харківської області у 2016/2017 навчальному році.

Учасники отримали адресну методичну та практичну допомогу з актуальних питань використання нових нормативно-правових документів, що визначають особливості та зміст початку 2016/2017 навчального року, специфіку організації навчально-виховного процесу за новими Державними стандартами загальної середньої освіти. Також було акцентовано увагу присутніх на актуалізації змін в навчальних програмах та у веденні записів класних журналів, розкрито особливості здійснення організаційно-методичної роботи з педагогічними працівниками загальноосвітніх навчальних закладів у 2016/2017 навчальному році.

Також присутні були поінформовані щодо термінів здачі державної статистичної звітності, підтримання в актуальному стані інформаційної бази даних ІСУО, своєчасного наповнення сайтів навчальних закладів.

Переглядів: 519 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar