Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Березень » 28 » Серед найкращих українознавців України - учні Печенізького району! Пишаємося та щиро вітаємо!
10:04
Серед найкращих українознавців України - учні Печенізького району! Пишаємося та щиро вітаємо!

   Щороку з метою залучення учнівської молоді до наукових досліджень української історії та культури, внеску українців у світову цивілізацію в Україні проводиться Міжнародний конкурс з українознавства для учнів 8–11 класів загальноосвітніх навчальних закладів. 

   В 2016 році конкурс проводився в два етапи:

   I етап (заочний) – до 1 березня 2016 р. (передбачав написання учнями 8–11 класів загальноосвітніх навчальних закладів науково-дослідних робіт);

   II етап (очний, проводився в м. Київ) – (передбачав: виконання письмових конкурсних завдань, публічний захист науково-дослідних робіт (до 8 хвилин), виконання тестів з українознавства).

   В конкурсі взяли участь учениці 8-го класу Артемівського НВК Аліна Щеголяєва із науково-дослідницькою роботою, присвяченою творчості поета-земляка П.Василенка «Аз єсьм (або розмова самого з собою)» та Надія Половян з роботою, присвяченою історичній спадщині рідного краю «Топоніми Артемівських курганів у легендах та переказах». До участі в конкурсі учнів підготувала вчитель української мови й літератури Чугай Катерина Михайлівна.

   За результатами рецензування роботи наших учениць вийшли до фінального етапу і визнані серед  84 найкращих робіт конкурсу, а самих учениць разом з вчителем було запрошено до м.Києва 24-26 березня взяти участь у завершальному етапі. За участь у  заключному етапі конкурсу учениці були відзначені Сертифікатами учасників, а їх наставник – Грамотою за якісну підготовку учнів до участі у Конкурсі.

   Пишаємося та щиро вітаємо переможців І етапу та учасників ІІ етапу ІХ Міжнародного конкурсу з українознавства для учнів 8–11 класів загальноосвітніх навчальних закладів!

Переглядів: 481 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar