Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Березень » 28 » З перемогою, фотоаматори!
06:54
З перемогою, фотоаматори!

   З 25 лютого по 20 березня 2016 року  в учнів з'явилася чудова нагода поділитися незвичайними кадрами свого яскравого життя та незабутнього відпочинку, взявши участь у обласній фотовиставці "Територія пригод - 2016". 

   Метою проведення цього конкурсу є популяризація мандрівок та здорового способу життя, пропаганда різних видів туризму; представлення широкій спільноті унікальної краси віддалених районів України та зарубіжжя; стимулювання творчої, пізнавальної та соціальної активності молоді, підтримка, розвиток та закріплення кращих традицій фотомистецтва, обмін досвідом між молодими фотографами-туристами та виявлення найкращих авторів робіт, виявлення сучасних тенденцій і технологій у фотомистецтві. Організатором фотовиставки є КЗ «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості», відділ міжнародного співробітництва, туризму та краєзнавства. Фотовиставка проводилась за номінаціями: «Походи та мандрівки», «Спортивний туризм – змагання», «Туризм в обличчях (портрети)», «Природа: пейзажі, флора, фауна», «Екстремальні фото», «За межами України (в інших країнах і континентах)», «Вільні мандри».

    У номінації «Природа: пейзажі, флора, фауна»,  ІІ місце здобула  Ляшко Марина, вихованка гуртка "Юні фотоаматори" (керівник Корнейко М.В.)  Печенізького центру дитячої та юнацької творчості Печенізької районної ради Харківської області, з фотороботою «Незваний гість».

      Фотороботи конкурсу експонуються на виставці «Територія пригод – 2016» за адресою: м. Харків, вул. Сумська, 37, музей Палацу.

   Щиро вітаємо наших фотоаматорів і бажаємо подальших успіхів і перемог!

 

Переглядів: 459 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar