Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Травень » 28 » Відбулася розширена on-line нарада освітян району
17:44
Відбулася розширена on-line нарада освітян району

28 травня в on-line режимі під головуванням начальника відділу освіти Наталії Прохорчук відбулась розширена нарада керівників закладів освіти. На нараду був запрошений начальник Печенізького районного відділу головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області Павло Зеленський. 

За рекомендаціями МОЗ з 25 травня заклади дошкільної освіти можуть відновити свою роботу. Про практичні аспекти відкриття дошкільних закладів докладно йшлося у доповідях Павла Зеленського та Наталії Прохорчук. Наталія Володимирівна наголосила на тому, що відкриття садочків саме у період адаптивного карантину, а не після його припинення є запитом суспільства і обєктивною вимогою часу.

Про організоване завершення 2019/2020 навчального року та початок 2020/2021 навчального року в закладах загальної середньої та позашкільної освіти доповідали завідувач РМК Олена Зеленська та методист Галина Битюк.

Галина Володимирівна також довела до відома керівників інформацію щодо особливостей організації ІІ циклу навчання учнів початкових класів в умовах НУШ.

Про підготовку освітніх програм та річних навчальних планів для закладів загальної середньої освіти доповіла методист Аліна Кривуля.

За всіма питаннями були надані доручення та прийняті відповідні рішення.

Переглядів: 446 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar