Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Серпень » 26 » Відбулася перша в новому навчальному році нарада для керівників навчальних закладів
10:32
Відбулася перша в новому навчальному році нарада для керівників навчальних закладів

   25 серпня під головуванням завідувача районного методичного кабінету відділу освіти Олени Зеленської відбулася нарада керівників навчальних закладів району. Під час заходу Олена Володимирівна привітала присутніх керівників з початком нового навчального року. На нараді були підведені остаточні підсумки минулого навчального року та окреслено тенденції розвитку на поточний навчальний рік.

   На нараді Олена Володимирівна розглянула питання: організованого початку 2016/2017 навчального року, проведення свята "День знань" 1 вересня та першого уроку; програмного та методичного забезпечення навчального процесу у 2016/2017 навчальному році. Були підведені підсумки на основі рейтинових показників навчальних закладів району за минулий навчальний рік. 

Про методичні рекомендації викладання навчальних предметів у ЗНЗ доповіла методист районного методичного кабінету Єлизавета Лобанова.

Галина Битюк, методист районного методичного кабінету, ознайомила присутніх з оновленим змістом навчання в початковій школі, роботою психологічної служби району і напрямками виховної роботи у 2016/2017 навчальному році.

Інженер з охорони праці Олена Куцепалова нагадала про обов’язкове дотримання заходів безпеки у навчальних закладах.

Переглядів: 423 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar