Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Червень » 20 » Відбулася чергова нарада керівників навчальних закладів
08:54
Відбулася чергова нарада керівників навчальних закладів

На черговій нараді відділу освіти з керівниками навчальних закладів були розглянуті важливі питання та доручені першочергові завдання. У роботі наради взяли участь начальник відділу освіти Наталія Прохорчук, завідувач районним методичним кабінетом Олена Зеленська, інші працівники відділу освіти, керівники дошкільних, позашкільних, загальноосвітніх навчальних закладів.  

Начальник відділу освіти Наталія Прохорчук доповіла про  організацію навчання дітей із особливими освітніми потребами у спеціальних та інклюзивних класах загальноосвітніх навчальних закладів; ознайомила з досвідом та досягненнями Чугуївщини в організації інклюзивного навчання. Наталія Володимирівна зазначила, що відповідно до пункту 3 Постанови КМУ від 26.10.2016 № 753 «Про внесення Міністрів України від 23 квітня 2003 р. № 585» з 1 вересня 2017 р. буде припинено набір учнів до підготовчих та перших класів спеціальних загальноосвітніх  шкіл (шкіл-інтернатів) для дітей із затримкою  психічного  розвитку. Таким дітям необхідно забезпечити умови  для  навчання в спеціальних  або  інклюзивних  класах  загальноосвітніх навчальних закладів. На нараді йшлося про готовність вчителів, батьків, дітей, інфраструктури навчальних закладів до навчання дітей з інклюзією.

Про формування робочих навчальних планів на 2017/2018 навчальний рік, план замовлення на курси підвищення кваліфікації педкадрів доповіла завідувач районного методичного кабінету Олена Зеленська.

З підсумками роботи дошкільних навчальних закладів у 2016/2017 навчальному році та завданнями на літній оздоровчий період ознайомила методист відділу освіти Галина Битюк.

Ярішова Олена, інженер з інформаційних систем, провела для відповідальних за ведення бази ІСУО в районі практикум за темою «Запровадження системи електронного документообігу за допомогою модуля «Конструктор форм» та програми «Курс-школа».

Про хід підготовки матеріально-технічної бази навчальних закладів району до нового навчального року та роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 року доповіла Ольга Рубцова.

Переглядів: 515 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar