Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Жовтень » 17 » В навчальних закладах району відзначили День захисника України та День Українського козацтва
14:10
В навчальних закладах району відзначили День захисника України та День Українського козацтва

З нагоди відзначення Дня захисника України та Дня Українського козацтва у навчальних закладах району були проведені різноманітні святкові заходи.

У Печенізькій ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Г.Семирадського проведено  Урок мужності за участі працівників Печенізького РВК та учасників АТО. Учням розповіли про службу в Збройних Силах України, забезпечення бійців у зоні антитериористичної операції, ознайомили з окремими зразками стрілецької зброї та спорядження, навели безпрецедентні приклади мужності та відваги, явлені нашими солдатами на передовій новітньої війни. Свято до Дня Захисника Вітчизни пройшло у незвичайній формі квесту під назвою "Козацькі розваги", в якому брали участь учні 5-9 класів. Переможці квесту були нагороджені дипломами та солодкими подарунками. Учні 10-11 класів переглянули та обговорили документальний фільм "Історія виникнення українського козацтва". Учні 1-4 класів підготували виставку малюнків "Дякуємо за сонячний ранок". У шкільній бібліотеці була проведена книжково-ілюстративна виставка.

В Артемівському НВК пройшов Урок мужності на тему: «Ними пишається ненька-країна» за участі односельців – учасників АТО та відбулося свято «Я – син своєї землі!».

У Мартівській ЗОШ І-ІІІ ст. було організовано зустріч учнів з членами ветеранської організації, пройшли військово-спортивні змагання «Мужні, спритні, сміливі», відбулася конкурсна програма «Козацькому роду нема переводу».

В Новобурлуцькому НВК учні також зустрілися з воїном – односельцем, учасником АТО, пройшли тематичні спортивні змагання «Козацькі розваги».

 

Переглядів: 416 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar