Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Квітень » 23 » Участь у зональному фестивалі дружин юних пожежних
08:32
Участь у зональному фестивалі дружин юних пожежних

З метою навчання підростаючого покоління правилам безпечної поведінки, навичкам діяти індивідуально та колективно в різних життєвих і надзвичайних ситуаціях і популяризації серед дітей та молоді здорового й активного способу життя, 16 квітня 2019 року на базі НВК № 6 м. Чугуєва пройшов зональний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних, у якому взяла участь команда юних пожежних «НОН-СТОП» Артемівського НВК.

Учасники фестивалю презентували діяльність своєї дружини протягом року щодо навчання однолітків правилам поводження під час виникнення надзвичайних ситуацій. Виступи юних команд оцінювало компетентне журі, яке і визначило переможців та лауреатів конкурсу. За підсумками трьох конкурсів «Знавці пожежної справи», «Візитка» та домашнє завдання «Людина у надзвичайних ситуаціях» І місце виборола команда ДЮП НВК № 6 м. Чугуєва.

Нашу команду «НОН-СТОП» вітаємо із почесним п’ятим місцем, адже головне – це не перемога, а участь у фестивалі та отримані яскраві враження, позитивні емоції, перейняття досвіду виступу інших команд.

Переглядів: 324 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar