Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Грудень » 9 » Робоча поїздка начальника відділу освіти до навчальних закладів району
12:19
Робоча поїздка начальника відділу освіти до навчальних закладів району

   7 грудня начальник відділу освіти здійснила робочу поїздку до Мартівської ЗОШ І-ІІІ ст. та Артемівського НВК. Виїзд до навчальних закладів було здійснено з метою перевірки підготовки до проходження зовнішнього незалежного оцінювання учнів 11 класів та вивчення стану усунення недоліків, виявлених Департаментом науки і освіти Харківської облдержадміністрації під час  експертизи вивчення стану діяльності відділу освіти Печенізької районної державної адміністрації Харківської області з питань організованого початку 2016/2017 навчального року. 

            Під час поїздки начальник відділу освіти Наталія Прохорчук, завідувач районним методичним кабінетом Олена Зеленська, методист Любов Коновалова зустрілись з керівниками шкіл та вчителями, які здійснюють підготовку старшокласників до проходження ЗНО. Окрім вищезазначених питань було здійснено перевірку ведення класних журналів.

   В результаті робочої поїздки з керівниками шкіл було узгоджено спільні дії щодо підвищення якості знань учнів. Питання підготовки учнів 11 класів до ЗНО знаходиться на постійному контролі відділу освіти Печенізької райдержадміністрації і такі поїздки будуть здійснюватись в подальшому в плановому режимі.

Переглядів: 560 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar