Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Жовтень » 19 » Районні спортивні змагання
13:55
Районні спортивні змагання

18 жовтня 2018 року на стадіоні смт Печеніги пройшов районний етап спортивних змагань учнівської та студентської молоді області «Спорт протягом життя» серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів з легкоатлетичного чотирьохборства. 

Метою змагань було: збереження та зміцнення здоров'я, розвиток основних фізичних якостей та рухових здібностей; підвищення рівня фізичної підготовленості учнівської молоді; залучення учнів до систематичних занять фізичною культурою та спортом; формування вміння і навичок здорового способу життя; виявлення кращої команди для участі у обласному етапі змагань.

У змаганнях брали участь команди від усіх закладів загальної середньої освіти, всього було охоплено 32 спортсменів віком від 12 до 15 років.

Програма змагань включала: біг 60 м (юнаки, дівчата); біг 500 м (дівчата); біг 800 м ( юнаки); метання м’яча (юнаки, дівчата); стрибки у довжину з розбігу (юнаки, дівчата).

Переможцями в особистому заліку стали: Мовчан Данило, учень КЗ «Мартівський ліцей»; Бондаренко Оксана та Бражник Анна, учениці КЗ «Печенізький ліцей ім. Г.Семирадського»; Катречко Павло, учень Артемівського НВК.

Місця серед команд розподілились так:

І місце – команди КЗ «Мартівський ліцей» та КЗ «Печенізький ліцей імені Г.Семирадського»;

ІІІ місце – команда Артемівського НВК.

Переможці в особистому заліку та команди-переможці були нагороджені дипломами відділу освіти райдержадміністрації.

Переглядів: 372 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar