Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Грудень » 8 » Проведено нараду з керівниками навчальних закладів району
15:15
Проведено нараду з керівниками навчальних закладів району

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Сьогодні 8 грудня 2015р. відділом освіти Печенізької райдержадміністрації було проведено нараду з керівниками навчальних закладів Печенізького району.

   З питань проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2016 та охоплення навчанням дітей і підлітків шкільного віку доповідала Олена Зеленська, завідувач районним методичним кабінетом. Рівень підготовки учнів одинадцятих класів до зовнішнього незалежного оцінювання знаходиться на постійному контролі відділу освіти, тому про стан справ з цього питання у кожній школі доповідали керівники усіх навчальних закладів особисто.

   Галина Битюк, методист відділу освіти, надала докладну інформацію щодо результатів вивчення стану викладання фізики в навчальних закладах та організації проведення Новорічних та Різдвяних свят.

   Про стан викладання англійської мови в навчальних закладах проінформувала загал Вікторія Сокол, методист відділу освіти.

   З метою автоматизації управлінської діяльності, забезпечення органів управління освітою повною оперативною та достовірною інформацією про діяльність навчальних закладів, здійснення освітнього менеджменту на більш високому рівні, ефективного планування витрат бюджетів, забезпечення відповідного рівня контролю за діяльністю навчальних закладів в системі освіти впроваджено єдину державну електронну базу освіти (ЄДЕБО). Щодо своєчасного, повного та коректного ведення ЄДЕБО, подання статистичної звітності в електронному вигляді  було заслухано Ярішову О.І., інженера з обслуговування комп’ютерних комплексів.

   За результатами наради начальник відділу освіти, Наталія Прохорчук,  надала відповідні доручення керівникам навчальних закладів району.

Переглядів: 471 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar