Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Грудень » 27 » Проведена нарада з керівниками освітніх установ
13:41
Проведена нарада з керівниками освітніх установ

26 грудня відділом освіти проведена нарада з керівниками навчальних закладів. Захід пройшов під головуванням Наталії Прохорчук, начальника відділу освіти. На порядку денному розглядались важливі питання функціонування освіти району. 

Про результати перевірки навчальних закладів з питань дотримання вимог санітарного законодавства доповів Павло Зеленський, начальник Печенізького районного відділу головного управління держпродспоживслужби в Харківській області.

Олена Зеленська, завідувач районного методичного кабінету відділу освіти, розглянула основні рейтингові показники за результатами 2017 року; порядок організації спільної діяльності КВНЗ ХАНО, відділу освіти Печенізької РДА з закладами освіти району щодо реалізації концепції «Нова українська школа»; питання організації курсової перепідготовки педпрацівників району у 2018 році.

З особливостями організації роботи в умовах реформування початкової освіти; організацією та проведення зимових канікул, новорічних та різдвяних свят, запобігання дитячого травматизму; рекомендаціями слухань, що відбулися 10 жовтня 2017 року у комітеті Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму ознайомила присутніх Галина Битюк, методист районного методичного кабінету відділу освіти.

Про охоплення навчанням дітей шкільного віку в І півріччі 2017/2018 навчального року та аналіз відвідування навчальних занять у І півріччі 2017/2018 навчального року довела до відома присутніх Аліна Губар, методист районного методичного кабінету відділу освіти.

За результатами наради були прийняті управлінські рішення та надані практичні рекомендації.

Переглядів: 578 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar