Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Березень » 30 » Відеоконференція освітян - продовження навчання у мовах карантину
15:58
Відеоконференція освітян - продовження навчання у мовах карантину

✅Минулої п’ятниці 27.03.2020 відділом освіти була проведена чергова відеоконференція з керівниками закладів освіти району. 

Питання наради, насамперед, стосувались рішення Уряду щодо продовження загальнонаціонального карантину на 21 день – до 24 квітня включно. Начальник відділу освіти Наталія Прохорчук зазначила, що відповідно до цього рішення керівникам закладів освіти необхідно продовжити в кожному окремому закладі термін дії карантинних заходів. Зокрема, потрібно тримати під контролем виконання особистих планів педагогічних працівників та проведення дистанційного навчання з учнями і вихованцями шкіл, садочків та позашкілля.

Зосереджувалась увага на виступі очільниці Міністерства освіти і науки України Любомири Мандзій щодо закінчення 2019/2020 навчального року в умовах карантину, проведення ДПА, ЗНО та вступної кампанії.

Також були обговорені нововведення Закону України «Про повну загальну середню освіту», зокрема про укладення строкових трудових договорів з педагогічними працівниками, яким виплачується пенсія за віком.

Переглядів: 458 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar