Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Серпень » 17 » Перший дзвоник у школах Печенізького району пролунає 3 вересня
11:53
Перший дзвоник у школах Печенізького району пролунає 3 вересня

Святкові заходи до Дня знань в школах району пройдуть 3 вересня. У цей день учнів привітають з початком нового навчального року, після чого відразу почнуться заняття. 

Вперше за шкільні парти в цьому році в Печенізькому районі сядуть 96 першокласників. Це рекордна кількість за останні п’ять років.

Їх чекає 12 років навчання і можливість першими освоювати «Нову українську школу». Адже саме в цьому році стартує грандіозний освітній проект в масштабах України по впровадженню сучасних і якісних підходів в освіті. Всі вчителі нашого району, які будуть працювати в Новій українській школі пройшли спеціальну курсову перепідготовку для того, щоб працювати за новими програмами.  

Запрошуємо батьків та учнів на урочистості, присвячені Дню знань 3 вересня!

Довідково: Нова українська школа – це назва реформи загальної середньої освіти, яку зараз реалізовує Міністерство освіти і науки спільно з сотнями вчителів і управлінців по всій Україні. Першокласники будуть опановувати той самий навчальний матеріал, але в інший спосіб - через гру, творчі завдання, моделювання ситуацій. Вчителю не потрібно буде більшість часу розповідати щось класу, стоячи біля дошки. Через гру (тобто моделювання ситуацій із додаванням руху, гумору й творчих завдань) учні зможуть дізнатись набагато більше. І взагалі, Нова українська школа - це школа, в яку приємно ходити учням. Тому вона повинна бути комфортною і оснащеною всім необхідним.

Переглядів: 540 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar