Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Травень » 20 » Організація харчування та медичного обслуговування дітей в закладах освіти
11:10
Організація харчування та медичного обслуговування дітей в закладах освіти

16 травня 2019 року на базі КЗ «Печенізький ліцей ім. Г. Семирадського» відділом освіти Печенізької районної державної адміністрації проведено семінар-нараду з питань організації харчування та медичного огляду в закладах освіти Печенізького району для керівників, кухарів, медичних сестер закладів загальної середньої освіти та закладів дошкільної освіти. Нараду провела Прохорчук Н.В. - начальник відділу освіти Печенізької районної державної адміністрації.

До участі у семінарі були запрошені: Зеленський П.М. - начальник Печенізького районного відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області, який ознайомив учасників наради з результатами обстеження харчоблоків закладів освіти та надав рекомендації щодо усунення недоліків, Забудько С.В. - помічник лікаря-епідеміолога Печенізького районного відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області, яка ознайомила учасників про зміни в законодавстві щодо організації харчування дітей та провела навчання з організації харчування в закладах освіти.

У роботі наради взяла участь Зеленська О.В. – завідувач районного методичного кабінету відділу освіти Печенізької районної державної адміністрації, яка ознайомила присутніх з нормативними документами щодо організації харчування та медичного обслуговування в закладах дошкільної та загальної середньої освіти.

За результатами семінару-наради всі учасники отримали методичні рекомендації.

Переглядів: 346 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar