Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Серпень » 11 » Огляд готовності навчальних закладів
14:45
Огляд готовності навчальних закладів

Під час огляду в Мартівській ЗОШ І-ІІІ ст.

На подвір’ї Мартівській ЗОШ І-ІІІ ст.

В Артемівському НВК

В дошкільному підрозділі Новобурлуцького НВК

В Новобурлуцькому НВК

В Мартівській початковій школі

В Артемівському НВК

10 серпня за участі представників Печенізької райдержадміністрації, відділу освіти, Управління Держпродспоживслужби, Печенізького районного сектору головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій, профспілки, спеціаліста з охорони праці УСЗН, інженера з охорони праці  було проведено огляд готовності навчальних закладів району. Комісія оглянула 4 загальноосвітніх навчальних заклади (Артемівський НВК, Новобурлуцький НВК, Мартівську ЗОШ І-ІІІ ст., Печенізьку ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Г.Семирадського), 6 дошкільних навчальних закладів (Печенізький ДНЗ №1, Печенізький ДНЗ №2, Приморський ДНЗ, Мартівський ДНЗ, дошкільні підрозділи Новобурлуцького НВК та Артемівського НВК), 1 позашкільний навчальний заклад (Печенізький центр дитячої та юнацької творчості). Раніше вже було проведено декілька попередніх оглядів, під час яких вирішено багато поточних питань, надано методичну та практичну допомогу. Адже є питання, які навчальні заклади самостійно вирішити не можуть. Це і газові котельні, і метрологічні служби, і укладення договорів з ними, і перехід на альтернативні види палива, і придбання різних видів палива, і закупка транспорту, і тендерні процедури, і багато іншого. Ці питання вирішуються під час робочих візитів представниками відділу освіти та місцевої влади.  

В цілому члени комісії відзначили якісну підготовку закладів освіти району до початку нового навчального року. В усіх освітніх закладах району проведено велику роботу, спрямовану на покращення умов навчання та виховання дітей. Колективи навчальних закладів за підтримки спонсорів, місцевої влади та завдяки батьківським ініціативам провели капітальні та поточні ремонти кабінетів, класів, харчоблоків, котелень, працювали над зміцненням навчально-матеріальної бази освітніх закладів, підготували прилеглі території. Збагатилось методичне забезпечення навчально-виховного процесу. Триває медичне обстеження педагогічних кадрів і обслуговуючого персоналу.

Вперше в цьому році недостатність коштів для фінансування капітальних витрат по ремонту навчальних закладів компенсувалась за рахунок залучення грантових коштів. За рахунок цих коштів вдалося здійснити капітальні ремонти в чотирьох навчальних закладах на загальну суму 301,519 грн. та зміцнити матеріально-технічну базу в Печенізькій дитячо-юнацькій спортивній школі на суму майже 100,0 тис. грн.

Дякуємо усім спонсорам, батькам, колективам навчальних закладів за проведену величезну роботу, щиру зацікавленість, активність у підготовці до нового 2016/2017 навчального року!

 

До ремонту

Після ремонту

Заміна старих деревяних вікон на нові пластикові енергозберігаючі в ЦДЮТ
Заміна старих деревяних дверей на нові пластикові енергозберігаючі в ЦДЮТ
Заміна зношених світильників на нові енергозберігаючі прожектори в спортзалах Печенізької ЗОШ І-ІІІ ст. ім.Г.Семирадського
Реконструкція системи освітлення з впровадженням енергозберігаючих технологій в спортзалах Печенізької ЗОШ І-ІІІ ст. ім.Г.Семирадського
Часткова заміна системи опалення в Печенізькому ДНЗ №1

 

Переглядів: 476 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar