Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Квітень » 17 » Нарада освітян в режимі відеоконференції
19:21
Нарада освітян в режимі відеоконференції

⇒ Для покращення командної роботи і якості комунікації в команді освітян відділ освіти проводить регулярні організаційно-навчальні відеоконференції. 17 квітня відбулася розширена онлайн-нарада відділу освіти з керівниками закладів освіти району, на якій були розглянуті питання:

  •  проведення підсумкового оцінювання та організованого завершення 2019-2020 навчального року;
  •  особливості впровадження Закону України «Про повну загальну середню освіту». 

⇒ Начальник відділу освіти Наталія Прохорчук повідомила, що відповідно до листа МОНУ №1/9-213 від 16.04.2020, вчителям необхідно провести підсумкове річне оцінювання навчальних досягнень учнів, враховуючи результати оцінювання з використанням технологій дистанційного навчання за ІІ семестр. А оформлення свідоцтв про здобуття базової середньої освіти, свідоцтв досягнень, табелів навчальних досягнень учнів має бути завершено не пізніше 15 червня 2020 року.
⇒  Наталія Володимирівна наголосила, що відповідно до листа МОНУ №1/9-201 від 08.04.2020, переведення педагогічних працівників, яким виплачується пенсія за віком, з безстрокових трудових договорів на строкові відбуватиметься із застосуванням практики трудового законодавства, а саме, працівника рекомендовано повідомити про його переведення на строковий трудовий договір не пізніше ніж за два місяці до дня видання наказу про його переведення (але не пізніше 30 квітня). Наказ про переведення видається керівником закладу освіти виключно на підставі згоди працівника на продовження трудових відносин на умовах строкового трудового договору. У разі не надання педагогічним працівником до 1 липня 2020 року відповідної письмової згоди, керівник закладу освіти має звільнити такого педагогічного працівника на підставі п.9 частини першої статті 36 КЗпПУ у зв’язку з відмовою продовжувати трудові відносини на умовах строкового трудового договору.
⇒  Також під час наради були надані роз’яснення щодо формування мережі закладів загальної середньої освіти відповідно до нового Закону України «Про повну загальну середню освіту».
⇒  Запрошений на нараду депутат Печенізької районної ради Максим Ніколаєнко презентував відкриття на базі «Печенізького Маєтку» благодійної дитячо-юнацької спортивної школи з наступних видів спорту: великого тенісу, боксу, вейкбордингу, байдарок та каное, катамаранів, гідроциклів. До проведення тренувань залучені висококваліфіковані тренери. На час карантину заняття будуть проводитися у он-лайн режимі.

 

 

Переглядів: 454 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar