Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Листопад » 23 » День Гідності та Свободи
12:04
День Гідності та Свободи

21 листопада вже вдруге відзначається День Гідності та Свободи, який оголошено указом Президента України на честь початку в цей день двох революцій: Помаранчевої революції (2004р.) та Революції Гідності (2013р.). В переддень цієї історичної дати в загальноосвітніх навчальних закладах пройшли тематичні заходи, спрямовані на формування глибокого осмислення історії українського народу, посилення уваги учнів до трагічних сторінок України, вшанування подвигу героїв Помаранчевої революції та Революції Гідності і Свободи. 

Так, в Печенізькому ліцеї ім.Г.Семирадського пройшли уроки-диспути, години спілкування на тему «Вшанування патріотизму та мужності українців, які виступили на захист демократичних цінностей». Загальношкільною лінійкою «Революція Гідності. З Україною в серці», засіданням круглого столу «День Гідності і Свободи» відзначили цю дату учні Мартівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. В Артемівському НВК пройшли бесіди- диспути на теми: «Україна – територія Гідності і Свободи», «Майдан. Боротьба за гідність і свободу», «Українці – свободолюбива, мужня, гідна нація». Учні Новобурлуцького НВК вели мову про історичну дату на уроках мужності «За тебе, Україно» та під час презентації «Революція Гідності. Як це було…».

Представники учнівських колективів Печенізького ліцею ім..Г.Семирадського, Артемівського та Новобурлуцького навчально-виховних комплексів упродовж 19-22 листопада 2015 р. відвідали Краєзнавчий музей Печенізького району ім.Т. Суліми, де ознайомились з виставками: «День Гідності і Свободи. Майдан Гідності. Як це було…», «Шануймо відвагу, мужність і любов синів своєї Батьківщини».

Переглядів: 494 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar