Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Січень » 11 » Делегати Печенізького району взяли участь у нараді освітніх інновацій Харківської облдержадміністрації
11:32
Делегати Печенізького району взяли участь у нараді освітніх інновацій Харківської облдержадміністрації

10.01.2018 під головуванням заступника голови – керівника апарату обласної державної адміністрації Анатолія Бабічева та за участі заступників голів районних державних адміністрацій, міських рад, об’єднаних територіальних громад, керівників місцевих органів управління освітою відбулася нарада. Від Печенізького району представниками на нараді були: заступник голови Печенізької районної державної адміністрації Ольга Кизим та начальник відділу освіти Наталія Прохорчук.  

На нараді були озвучені пріоритетні напрямки діяльності облдержадміністрації в галузі освіти у 2018 році, а саме: відкриття та оснащення опорних шкіл, створення ресурсних кімнат та інклюзивно-ресурсних центрів, медіатек, відкриття дошкільних навчальних закладів та якісна підготовка учнів до ЗНО. Докладно були обговорені основні завдання реалізації реформи початкової школи, яка стартує 1 вересня 2018 року. Зокрема, мова йшла про зміну формату навчання, відповідну підготовку вчителів, встановлення нового обладнання.

Департаментом науки і освіти Харківської облдержадміністрації також було організовано екскурсію до загальноосвітньої школи №105 м.Харків, в якій відкрито першу ресурсну кімнату в області. Під час відвідання закладу учасники наради побачили впроваджені новації на власні очі.

Ресурсна кімната в ЗОШ №105 м.Харків

 

Переглядів: 392 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar