Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Грудень » 20

Одне з перших зимових свят – день Святого Миколая, свято захисника, наставника і покровителя дітей. Він дарує усім віру, вселяє у душі світлі почуття, надихає творити добро. Святий Миколай здавна опікується дітьми. На нього чекають малюки в усьому світі, сподіваючись на своєрідне диво та здійснення заповітних мрій.

Радісно і весело, з піснями, танцями та віршами зустрічали 19 грудня Святого Миколая у закладах освіти району.

Діти співали й танцювали, декламували вірші, приймали участь у веселих конкурсах, квестах, розповідали про свої добрі справи протягом року. І Святий Миколай щедро одарив дітлахів солодощами.

 

Переглядів: 352 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Дата: 20.12.2018 | Коментарі (0)

В першій та другій декадах грудня 2018 року в приміщенні Печенізького центру дитячої та юнацької творчості пройшов районний етап обласних конкурсів, в яких брали участь учні та вихованці закладів освіти району.

З метою популяризації писанкарства, духовного збагачення учнівської молоді пройшла виставка писанкарства «Різдвяна писанка».

Для пропаганди серед учнів руху за збереження хвойних дерев, розвитку творчої ініціативи та пізнавальної діяльності проводилась виставка юних природоохоронців «Зимовий вернісаж».

Конкурс творчих робіт «Новорічна композиція» сприяв формуванню практичних умінь і навичок по виготовленню новорічних подарунків, новорічно-різдвяних композицій.

Роботи-переможці районного етапу виставки та конкурсів направлені на обласний етап. Бажаємо успіху!

Переглядів: 358 | Додав: pechen_obrazov_otdel | Дата: 20.12.2018 | Коментарі (0)